Червоний промінь

Турнір пам’яті воїна-захисника Володимира Шапочки

 
На вшанування пам’яті Героя-земляка, який віддав за незалежність України своє життя, у Біленьківській громаді вперше пройшов футбольний турнір імені Володимира Шапочки.
Нагадаємо, що 14 листопада 2022 року Володимир загинув від ворожої кулі снайпера на околицях с. Новодарівка Пологівського району. Він був надзвичайною, щирою людиною, надійним побратимом, добрим другом, чудовим сином, чоловіком та батьком, виховував донечку . Як справжній патріот, з перших днів війни став на захист нашої Вітчизни. 
Футболісти, з якими Володимир грав пліч-о-пліч у команді “Надія” (с.Біленьке), вирішили організувати турнір на його честь. Запросили команди “Агро-Троя”, с. Мар’ївка та “Дніпро”, с.Розумівка. Також на грі були присутні батьки та брат Героя.
Розпочали турнір з хвилини мовчання на честь Володимира.
Перша гра відбулася між командами “Агро-Троя” та “Дніпро” і завершилася з рахунком 1:3. У другій грі протистояли команди “Надія” та “Агро-Троя”, поєдинок завершили з рахунком 3:2. Вирішальна гра відбулася між командами “Надія” та “Дніпро, які боролися за перше місце. Команда “Надія” перемогла з рахунком 4:0
Такий турнір відтепер буде проходити кожного року, адже кубок перехідний.
На полі була особлива атмосфера: всю гру наче дивився Володимир, тільки вже тепер з фотографії, а може, він  був дванадцятим гравцем команди “Надія”.
Біленьківська команда “Надія” щиро поділяє горе сім’ї загиблого воїна і тужить в глибокій скорботі.
Хочемо сердечно подякувати родині Мінько за фінансову допомогу та усім небайдужим, хто долучився до організації такого важливого заходу.
Вікторія КОВАЛЬ