Червоний промінь

Товариські футбольні матчі відбулися у Балабинській гімназії “Престиж”

У КУШУГУМСЬКІЙ ТГ Запорізького району завжди розвивали молодіжний спорт, і навіть в цей важкий воєнний період діти займаються ігровими та бойовими мистецтвами.
Днями на базі Балабинської гімназії “Престиж”  відбулися заплановані товариські зустрічі місцевих юних футболістів та іменитих команд з м. Запоріжжя.
Так, у першому матчі зустрілися хлопці зі старшої вікової групи Балабинської гімназії “Престиж” та жіноча футбольна команда ”Металург-Запоріжжя”. Спортсмени завзято змагалися, гра до останньої хвилини тримала всіх у напрузі, але наші хлопці вибороли перемогу з різницею в один 🤜⚽️м’яч.
Друга гра була не менш емоційною, тому що на майдачику боролися наші футболісти середньої вікової групи та команда хлопців філії ”Металурга” 2011-2013р.н.
Другий матч проходив в рамках підготовки юних футболістів Балабинської гімназії ”Престиж” до Всеукраїнських змагань по футзалу ”Пліч-о-пліч ”.
Діти отримали масу позитивних емоцій.
Після змагань гімназія гостинно пригостила всіх спортсменів гарячим чаєм та смачною шкільною випічкою.
Велика подяка в організації проведення таких спортивних заходів голові громади Володимиру СОСУНОВСЬКОМУ, директору закладу Жанні Вінніченко, тренерам футбольних команд.
За інформацією гімназії «Престиж”