Червоний промінь

Незвичайний спортивний майданчик відкрили в селі Світанок Широківської громади

У Широківській громаді активна молодь розробила проєкт, і тепер у селі  Світанок облаштували спортивний майданчик для занять воркаутом та іншими фізичними активностями.

Відкриття було яскравим та видовищним. На початку заходу Тимур Брана, учасник команди «Українські спортики», поділився своїм унікальним досвідом участі в проєкті UPSHIFT при підтримці Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). В її рамках хлопці та дівчата з’ясували, що у молоді є потреба у спортивному дозвіллі. Тому написали проєкт з установки спортивного майданчика та реалізували його у своєму селі!
Після вступної промови хлопці продемонстрували, як вони тренуються на майданчику. Те, що виробляють ці молодики, не кожному дорослому під силу! В цей час найменші гості заходу ласували смаколиками від Культурної Ліги Сходу. Під кінець заходу виступили повітряні акробатки Studioyanaki. Дівчата зачарували своїми номерами всіх присутніх.
Так, в проєкті UPSHIFT від Широківської громади беруть участь 7 команд! Всі учасники роблять та планують щось цікаве для рідної громади. І ось такий майданчик – це лише частина тих проєктів, які вони написали.
На майданчику можуть займатися як професійні спортсмени, так і аматори. Тут встановлені спеціальні інформаційні дошки, де пояснюється, які вправи можна виконувати, навіть якщо ніколи не займалися спортом.
Широківська громада дякує Юнісеф, Карітас Запоріжжя, Культурній Лізі Сходу за підтримку молоді!
Фото: Широківської громади