Червоний промінь

Команда “Фенікс” Запорізького району впевнено йде до перемоги

Днями відбувся черговий матч Чемпіонату Запорізької області з футболу серед аматорських команд сезону 2024 р., в якому збірна команда Запорізького району “Фенікс” здобула вражаючу перемогу з рахунком 9:1.

На футбольному полі зійшлися дві команди – ФК “Фенікс” Запорізького району та ФК Бердянського району – і показали динамічну активну гру.

 Особливу гордість викликає участь та здобутки чотирьох талановитих гравців з Кушугумської громади – Тимура Хвостенко, Віталія Гончарова, Олександра Бриля та Костянтина Дзюби. Їх вміння та навички додали команді сили та допомогли здобути важливу перемогу.

Цей чемпіонат став можливим завдяки ініціативи голови Запорізької ОВА Івана Федорова, яку підтримав голова Запорізької райдержадміністрації Олег Буряк, шляхом підписання меморандумів між Кушугумською громадою та громадами Запорізького району.

 Громади утворили потужну футбольну команду «ФЕНІКС», яка наразі виборює перемогу, аби стати найкращою в Запорізькій області. Наразі зіграно вже чотири гри, в трьох з яких перемогу здобула команда «ФЕНІКС».