Червоний промінь

Почни кар’єру в Метінвесті – отримай 50 тис. грн

Комбінат «Запоріжсталь» запровадив програму грошової мотивації для молоді, яка обрала для себе «Запоріжсталь» або інші підприємства Метінвесту, як перше робоче місце. Програма передбачає виплату 50 тисяч гривень додатково до зарплати і премії.

З травня на «Запоріжсталі» та інших підприємствах Групи Метінвест стартувала мотиваційна програма для випускників професійно-технічних навчальних закладів, коледжів, технікумів та університетів «Перше робоче місце».

Розповсюджується програма на випускників, які закінчили навчання та отримали диплом не раніше 2022 року, не мають офіційного досвіду роботи, після 3-го травня 2024 року працевлаштуються на підприємстві Метінвесту в Україні.

Виплата працевлаштованому випускнику бонусних 50 тисяч гривень відбуватиметься протягом року роботи за умови дотримання правил промислової безпеки та відсутність дисциплінарних порушень.

Дізнатися детально про програму «Перше робоче місце» можна у відділу кадрів підприємства: м. Запоріжжя, Південне шосе, 72 або за телефоном: +38 095 800 98 30.     Про перелік вакансій, зокрема для молоді – більше за телефоном: +38 067 613 92 07.