Червоний промінь

Збірна України зіграла внічию з Ірландією в матчі Ліги націй

Національна збірна України з футболу зіграла внічию 1:1 з командою Ірландії у третьому матчі нинішнього сезону Ліги націй УЄФА, пише “Суспільне. Спорт”. Так, цією зустріччю завершився двотижневий матчевий період червня 2022 року. В останньому п’ятому поєдинку Україна у польському Лодзі приймала збірну Ірландії в рамках Ліги націй.

У першому таймі матчу Україна – Ірландія команди не створили багато моментів, але одну зі своїх нагод вдалося реалізувати гостям. На 31-й хвилині центральний захисник Нейтан Коллінз перехопив м’яча у центрі поля, обійшов кількох українців і пробив повз воротаря Дмитра Різника (дебют в офіційному матчі), 0:1.

До перерви Україна не відігралася, але змушена була провести одну вимушену заміну – травмувався Руслан Маліновський.

Натомість на самому початку другого тайму рахунок в матчі українцям вдалося зрівняти: Андрій Ярмоленко зібрав навколо себе кількох захисників і віддав передачу на дальну штангу, де Артем Довбик забив м’яч у порожні ворота, 1:1. На жаль, до кінця матчу Україні не вдалося забити переможний гол.

Наразі українська збірна посідає перше місце в групі 1 із трьома проведеними іграми, з яких дві завершилися перемогою, одна – нічиєю. Наступні матчі Ліги націй відбудуться уже у вересні 2022 року. Україна зіграє двічі проти Шотландії та одного разу проти Вірменії.